Auping wint Circular Award Business 2019

Auping wint Circular Award Business 2019

Auping heeft de ‘Circular Award Business’ gewonnen met het volledig circulaire matras ‘Revive’. Dat werd op 21 februari bekendgemaakt tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie in Den Haag.Eerder kwam de bedden- en matrassenfabrikant uit Deventer in de categorie ‘consumptiegoederen’ al als winnaar uit de bus.

De Circular Awards gaan naar de meest innovatieve producten of projecten die laten zien wat circulaire economie kan betekenen voor Nederland. De prijs werd uitgereikt door staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur en Waterstaat). Een vakjury – die uiteindelijk samen met het publiek tot een definitieve keuze kwam – beoordeelde alle inzendingen op circulariteit, schaalbaarheid, samenwerking en het businessmodel.

Volgens Auping-ceo Jan-Joost Bosman zijn matrassen slecht recyclebaar en wordt het grootste deel van de weggegooide matrassen op dit moment verbrand. Van het ‘Revive’-matras, ontwikkeld in samenwerking met DSM-Niaga, zijn alle materialen geschikt voor hergebruik in een nieuw matras.

De Circular Awards zijn een initiatief van Nederland Circulair!, in samenwerking met het Rijksbrede Programma ‘Nederland Circulair in 2050’.

Plastic pact

Van Veldhoven tekende diezelfde dag ook het zogenaamde ‘plastic pact’ met een grote groep bedrijven en milieuorganisaties. Daarin staan afspraken over recycling en vermindering van het gebruik van plastic. Zo moeten plastic producten en verpakkingen in 2025 100 procent recyclebaar zijn.

Bij deze beddenzaak koop je een Auping bed wel heel goedkoop

Wanneer je een nieuw bed nodig hebt, kan je verdwalen in de enorme hoeveelheid keuzes en ben je vaak een enorme klap geld kwijt. Dat een goed bed helemaal niet duur hoeft te zijn, weet beddenzaak Tom Smeenk als geen ander. Hier kun je namelijk refurbished Auping Auronde bedden kopen. Beddenspecialist Koen vertelt ons meer over dit unieke concept.

Tom kwam als student op het idee om Auping Auronde bedden een tweede leven te gunnen, want dit model heeft een zeer lange levensduur. Maar dan wel voorzien van krakend vers linnen, mooie accessoires, gloednieuwe matrassen en ook nog eens nieuw gespoten in jouw kleur. Helemaal weer als nieuw!

Duurzaam

Zodra je bij beddenzaak Tom Smeenk in Deventer over de drempel stapt, word je geholpen door filiaalmanager Koen Hietberg of één van de andere specialisten. Koen: ”Een refurbished Auping Auronde bed is een duurzaam product voor een aantrekkelijke prijs. Alle Auping Auronde bedden zijn voorzien van een refurbished ombouw, deze wordt opnieuw gespoten in een professionele meubelspuiterij. Daarnaast kun je zelf een nieuwe kwaliteitsmatras uitzoeken welke aansluit op jouw persoonlijke wensen. Ook de Auping spiralen zijn refurbished en uitvoerig gecheckt zodat het bed niet onderdoet voor een nieuwe Auping Auronde! Voor zo’n uniek en duurzaam bed betaal je bovendien slechts gemiddeld een derde tot de helft van de nieuwprijs, zodat je flink wat geld bespaart.”

”De Auping Auronde is een tijdloos en compact model en past in ieder interieur”, vertelt Koen verder. ”De Auping Auronde is al jaren enorm populair en hoef je in principe éénmalig aan te schaffen want dit bed gaat je leven lang mee! Daarnaast is het een praktisch bed en geschikt voor iedereen: van student tot oma. De Auping Auronde is te verkrijgen in drie verschillende hoogtes en staat vooral bekend om zijn hoge instap. Opvallend is dat dit ‘seniorenbed’ vooral vaak gekocht wordt door jongeren. De hoge instap is namelijk ideaal voor schoonmaak, maar ook om spullen eronder op te bergen.

Ook fijn: het bestellen van een refurbished Auping Auronde bed bij Tom Smeenk werkt hartstikke simpel. Op de site van de beddenzaak geef je als eerste aan of je een één- of tweepersoonsbed zoekt, waarna je de precieze afmetingen en hoogte kunt kiezen. Dan komt het leukste: het kiezen van een kleur! Naast het kiezen van een eigen RAL-kleur, behoren de basiskleuren wit, grijs, taupe en zwart ook altijd nog tot de mogelijkheden.

Als je deze stappen hebt doorlopen, kun je ook nog aangeven wat voor soort spiraalbodem je zoekt. Hier kun je kiezen tussen niet verstelbaar, handmatig verstelbaar, half elektrisch of volledig elektrisch. Daarna is het tijd voor het uitzoeken van één van de nieuwe kwaliteitsmatrassen die Tom Smeenk biedt. Vind je dat lastig, dan kun je nog gebruik maken van de handige online keuzehulp op de pagina. Tot slot kun je aangeven of je jouw bed nog wil uitbreiden met mooie accessoires zoals een hoofdbord, aanhangtafel of achterwand. Naast de refurbished Auping Auronde bedden verkoopt Tom Smeenk ook handgemaakte boxsprings, heerlijke matrassen (op maat) en prachtig bedtextiel!

Wil je eerst even testen hoe fijn de refurbished Auping Auronde bedden zijn? Loop dan even binnen bij Tom Smeenk en probeer het uit!


Zitmeubelen de rore een mooi bankstel koop je bij de makers zelf

Waarom kiezen voor De Rore?

Unieke aanpak door verkoop van eigen merk en bekende designmerken
Deskundig advies en kwaliteitsvolle service
50 jaar ervaring en vakmanschap
Goed ergonomisch zitcomfort aangepast aan uw wensen
Duurzame kwaliteit tegen een correcte prijs

 

Natuzzi zetel kopen

Natuzzi zetels en salons kan u terug vinden in het ruim assortiment van Meubelen Torrekens. Kom langs en verwen jezelf met hoogwaardige materialen en duurzaamheid

Camerabewaking slaapkamer

Camerabewaking beschermt jouw woning of handelspand tegen inbraak en diefstal. Installeer een bewakingscamera op strategische plaatsen. Een derde oog, preventief en regressief. Wij installeren verschillende merken beveiligingscamera’s. Ze zijn allemaal getest op duurzaamheid en beeldkwaliteit, jouw garantie op meer gemoedsrust.